Oktober:  Vinder af Danish Blues Challenge 2017 i Silkeborg: Fried Okra!!!  

Winner of Danish Blues Challenge 2017: Fried Okra.

We are very proud and happy to announce that we won the Danish Blues Challenge 2017, which gives us a perfomance at European Blues Challenge in Hell, Norway, March 17th. 2018.

August:  På Refshaleøen havde Fox Tail Folk Festival inviteret Fried Okra til at spille den 19. august. En rigtig hyggelig endagsfestival, hvor flere også havde taget deres børn med. Mest country og omegn, men publikum tog godt imod Fried Okra, der med den alternative blues skilte sig lidt ud. Diddley bo’en var et hit, og måske mente nogle også at kunne høre lidt country i den.

På festivalen var i øvrigt mange fede navne bl.a. et par bands domineret af eller udelukkende med kvinder, Nanna Larsen med band og det til lejligheden gendannede Darleens. Plus en fed, mandlig australsk duo, der serverede en solid boogie.

Juli: Ferie!!!!

I Juni var Fried Okra var inviteret til den første udgave af Randers City Blues Festival sidst i juni og fortsatte optagelserne til det, der forhåbentlig kan blive en liveplade fra 2017. På Underværket i Randers blev vi virkelig godt modtaget af publikum og arrangører og fik nogle liveoptagelser, vi stadig går og lytter til. Festivalen sørgede for fine forhold og forplejning på Underværket – hvor det var hyggeligt at møde andre fine artister som Thorbjørn Risagers Black Tornado, Mojo Makers og Jake Green Band. Vi fik også hørt The Corn Feds levere en fantastisk koncert.

Men vejret var festivalen ikke herre over, og det fik Fried Okra at føle ude på gaden i Randers Centrum, hvor vi spillede senere på aftenen. Det silede ned uden for scenen og et par gange måtte guitaren tage imod en skylle fra teltdugen, da Morten overmodigt vågede at stille sig på kanten af scenen. Publikum klarede den ved at være under de få parasoller, men nogle opgav kampen og dansede bare ude i regnen. Bagefter hilste vi på Giant Sand’s Howe Gelb.

Fra Madrid til Silkeborg

I Marts spillede vi på Rampelyset i Silkeborg,  en koncert arrangeret af B-Sharp bluesforening. Her fik vi lavet en lydoptagelse af koncerten, som Anders mixede på hjemturen. Han er lynhurtig. Vi overvejer at samle de bedste versioner af vores kommende livemateriale og udgive et livealbum i løbet af 2017. Mere om det..

Februar 2017 bød på dejlig tour til Madrid. Vi spillede to aftener i træk, fredag og lørdag, for fuldt hus på det legendariske La Coquette Blues Bar. På scenen fik vi selskab af den lokale bluesguitarist José Luis Pardo, som tilførte vores sange et skud vitale c-vitaminer. Grazias José!! Vi blev varmt modtaget, og vigtigst af alt inviteret til at komme igen. Det lover vi at gøre. Næste gang om foråret. Om søndagen blev vi inviteret til at deltage i jamsessions først på Black Bird og bagefter på La Coquette.

 

En kommentar til “

Skriv en kommentar