Fra Madrid til Silkeborg

Februar 2017 bød på dejlig tour til Madrid. Vi spillede to aftener i træk, fredag og lørdag, for fuldt hus på det legendariske La Coquette Blues Bar. På scenen fik vi selskab af den lokale bluesguitarist José Luis Pardo, som tilførte vores sange et skud vitale c-vitaminer. Grazias José!! Vi blev varmt modtaget, og vigtigst af alt inviteret til at komme igen. Det lover vi at gøre. Næste gang om foråret. Om søndagen blev vi inviteret til at deltage i jamsessions først på Black Bird og bagefter på La Coquette.

I Marts spillede vi på Rampelyset i Silkeborg,  en koncert arrangeret af B-Sharp bluesforening. Her fik vi lavet en lydoptagelse af koncerten, som Anders mixede på hjemturen. Han er lynhurtig. Vi overvejer at samle de bedste versioner af vores kommende livemateriale og udgive et livealbum i løbet af 2017. Mere om det..

Én kommentar til “Fra Madrid til Silkeborg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *